image Perfetti sconosciuti image Mystery Train

Fences

Regisseur: Denzel Washinton 
Met: Denzel Washinton, Viola Davis
Gesproken taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Info: 2016 | VS |139 min.

Fences

Fences, de nieuwe film door én met Denzel Washington, heeft voordat de film überhaupt in première is gegaan in Nederland al 39 prijzen gewonnen en is genomineerd voor 92 awards. Bij de uitreikingen van de Oscars mocht Viola Davis de Oscar voor ‘beste vrouwelijke bijrol’ in ontvangst nemen.  En terecht, want niet alleen Denzel schittert in de film, ook Viola Davis acteert weer fenomenaal. 

Troy Maxson (Denzel Washington) werkt bij een schoonmaakbedrijf in Pittsburgh. Eens droomde hij van een professionele honkbalcarrière, maar toen de major leagues eindelijk zwarte spelers toelieten was hij te oud. Troy probeert een goede echtgenoot te zijn voor Rose (Viola Davis), maar de verloren droom blijft aan hem vreten en maakt zijn gezin kapot. Het scenario van Fences is geschreven door August Wilson en gebaseerd op zijn toneelstuk dat bekroond is met onder andere een Pulitzer Prize en Tony Award. In 2012 speelden Denzel Washington en Viola Davis het stuk ook al op Broadway. Beiden wonnen toen een Tony voor beste acteur/actrice.

Voor het reserveren van kaartjes kunt u gebruik maken van het onderstaande formulier. Let op: dit formulier is simpel en weet niet wanneer de voorstellingen zijn. Controleer graag van te voren of het tijdstip dat u aanvinkt daadwerkelijk mogelijk is.

Name:*
E-mail:*
Select:*
Datum:*
Tijd voorstelling:*
Aantal kaartjes:*

Filmladder
Maandag 27 maart
Dinsdag 28 maart
Woensdag 29 maart
Donderdag 30 maart
Vrijdag 31 maart
Zaterdag 1 april
Zondag 2 april
Maandag 3 april
Dinsdag 4 april
Woensdag 5 april
Vrijdag 7 april
Zondag 9 april
Donderdag 13 april
Vrijdag 14 april
Zondag 16 april
Donderdag 20 april
  • 21:00 - Cry Freedom
Vrijdag 21 april
Zondag 23 april
Vrijdag 28 april
Zondag 30 april
Donderdag 4 mei
Newsletter