image Certain Women image De Uitkijk X Café Keppler presents: Moonraker (1979)

Première Through the Wall: 17 augustus

Première Through the Wall: 17 augustus

Vanaf 17 augustus krijgen we de nieuwe film van de Israëlische Rama Burshtein in première. De bekroonde regisseur (van onder andere Fill the Void) brengt met Through the Wall een onconventionele romantische komedie over liefde en huwelijk in de chassidische gemeenschap op het witte doek. U bent van harte welkom om de eerste voorstelling bij te wonen! Hou voor de precieze tijden de website in de gaten.  

De film vertelt het verhaal van de dertiger Michal en haar verloofde. Hij is van plan in het huwelijksbootje te stappen, maar haar verloofde ziet het toch niet zitten en verbreekt de relatie. Michal besluit verder te gaan met de voorbereidingen voor de bruiloft. Ze legt de datum vast en stelt zichzelf een deadline.

Ze heeft een maand de tijd om een geschikte huwelijkskandidaat te vinden. Ze heeft de locatie, de trouwjurk, het appartement; nu nog de bruidegom. Ze roept de hulp in van een huwelijksbemiddelaar en ontmoet in korte tijd heel veel potentiële partners. Zal zij haar Mister Right weten te vinden? Als ze kort voor de bruiloft nog steeds geen bruidegom heeft weten te strikken, besluit ze maar op de Goddelijke Voorzienigheid te vertrouwen.

Filmladder
Woensdag 23 augustus
Donderdag 24 augustus
Vrijdag 25 augustus
Zaterdag 26 augustus
Zondag 27 augustus
Maandag 28 augustus
Dinsdag 29 augustus
Woensdag 30 augustus
Vrijdag 1 september
  • 23:00 - Café Cineville: Festen
Vrijdag 8 september
  • 23:00 - Café Cineville: The Idiots
Vrijdag 15 september
  • 23:00 - Café Cineville: Festen
Vrijdag 22 september
  • 23:00 - Café Cineville: The Idiots
Vrijdag 29 september
  • 23:00 - Café Cineville: Festen
Newsletter