image De Uitkijk X Café Keppler presents: Moonraker (1979) image Indivisibili

Through The Wall

Regisseur: Rama Burshtein
Met: Noa Kooler, Irit Sheleg, Amos Tamam, Oz Zehavi
Gesproken taal: Hebreeuws
Ondertiteling: Nederlands
Info: 2016 | VS | 110 min.

Through the Wall

Vanaf 17 augustus krijgen we de nieuwe film van de Israëlische Rama Burshtein in première. De bekroonde regisseur (van onder andere Fill the Void) brengt met Through the Wall een onconventionele romantische komedie over liefde en huwelijk in de chassidische gemeenschap op het witte doek. U bent van harte welkom om de eerste voorstelling bij te wonen! Hou voor de precieze tijden de website in de gaten.  

De film vertelt het verhaal van de dertiger Michal en haar verloofde. Hij is van plan in het huwelijksbootje te stappen, maar haar verloofde ziet het toch niet zitten en verbreekt de relatie. Michal besluit verder te gaan met de voorbereidingen voor de bruiloft. Ze legt de datum vast en stelt zichzelf een deadline.

Ze heeft een maand de tijd om een geschikte huwelijkskandidaat te vinden. Ze heeft de locatie, de trouwjurk, het appartement; nu nog de bruidegom. Ze roept de hulp in van een huwelijksbemiddelaar en ontmoet in korte tijd heel veel potentiële partners. Zal zij haar Mister Right weten te vinden? Als ze kort voor de bruiloft nog steeds geen bruidegom heeft weten te strikken, besluit ze maar op de Goddelijke Voorzienigheid te vertrouwen.

Filmladder
Wednesday 23 August
Thursday 24 August
Friday 25 August
Saturday 26 August
Sunday 27 August
Monday 28 August
Tuesday 29 August
Wednesday 30 August
Friday 1 September
  • 23:00 - Café Cineville: Festen
Friday 8 September
  • 23:00 - Café Cineville: The Idiots
Friday 15 September
  • 23:00 - Café Cineville: Festen
Friday 22 September
  • 23:00 - Café Cineville: The Idiots
Friday 29 September
  • 23:00 - Café Cineville: Festen
Newsletter