Première Through the Wall: 17 augustus image Through The Wall

De Uitkijk X Café Keppler presents: Moonraker (1979)

Regisseur: Lewis Gilbert
Met: Roger Moore, Lois Chiles, Michael Lonsdale
Gesproken taal: Engels
Ondertiteling:
Info: 1979 | VS | 126 min.
Vertoning:
donderdag 24 augustus, 21:00

De Uitkijk X Café Keppler presents: Moonraker (1979)

Café Keppler (voorheen ‘Stadsbranderij Noord’) en Filmtheater de Uitkijk slaan de handen ineen voor een tweede samenwerking. Na het geweldige succes van het ‘Coffee & Cigarettes’-evenement van november vorig jaar gaan we nog eens flink schudden aan deze succes-cocktail en serveren we jullie de James Bond klassieker ‘Moonraker’ uit 1979 (met de OG-007 Roger Moore) gepaard met een overheerlijke Keppler-martini.

De mannen van Keppler zijn nu nog druk bezig in hun ruimteschip in Noord om hun variant op de befaamde espresso-martini te perfectioneren zodat iedereen op 24 augustus bij binnenkomst alvast een goede bodem raketbrandstof heeft om de ruimtereis van James Bond in de Moonraker bij te kunnen wonen. Daarna zullen de cocktails tegen een kleine prijs de hele avond door verkocht blijven worden. Dus neem je ruimtepak, gouden kaak en cocktailglas mee naar De Uitkijk en kom eenmalig genieten van ‘Moonraker’.

Over Moonraker:
Een Boeing 747 met aan boord een spaceshuttle stort neer in de Atlantische Oceaan. De Britten ontdekken dat de spaceshuttle is verdwenen en moeten aan de VS hun verontschuldigingen betuigen. Ze laten het er echter niet bij zitten en James Bond wordt ingeschakeld om de verdwijning te onderzoeken. Hij vliegt naar Californië en begint zijn onderzoek bij Drax Industries die de Moonraker ontwerpt. Al snel blijkt dat hij niet welkom is en Bond moet koste wat het kost ontdekken wat Hugo Drax te maken heeft met een onbekend ruimteproject en een zeer giftige uitgestorven orchidee.

Filmladder
Woensdag 23 augustus
Donderdag 24 augustus
Vrijdag 25 augustus
Zaterdag 26 augustus
Zondag 27 augustus
Maandag 28 augustus
Dinsdag 29 augustus
Woensdag 30 augustus
Vrijdag 1 september
  • 23:00 - Café Cineville: Festen
Vrijdag 8 september
  • 23:00 - Café Cineville: The Idiots
Vrijdag 15 september
  • 23:00 - Café Cineville: Festen
Vrijdag 22 september
  • 23:00 - Café Cineville: The Idiots
Vrijdag 29 september
  • 23:00 - Café Cineville: Festen
Newsletter