Algemene Voorwaarden en Privacy Policy (2019)

Online kaartverkoop
Voor onze online kaartverkoop gelden bepaalde voorwaarden die u hieronder kunt vinden.

Privacy
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens zijn enkel voor intern gebruik en zullen nooit met derden worden gedeeld. Het gebruik van uw persoonlijke gegevens is enkel nodig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We gebruiken deze gegevens enkel voor het toezenden van gekochte e-tickets.

Betalingswijze
Online kaarten kunnen enkel gekocht worden met iDEAL. Het is ook mogelijk om aan de bar tickets te kopen en te betalen met contant geld, pinpas of creditcard.

Bedenktijd, restitutie en annulering
Het retourneren of annuleren van online gekochte tickets is mogelijk tot 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Indien de voorstelling verplaatst of geannuleerd is, heeft u recht op teruggave van het aankoopbedrag.

Online kaartverkoop met Cineville
Online kaartverkoop met Cineville is mogelijk. Kies bij de gewenste voorstelling voor het tarief Cineville en vul per gewenst Cinevilleticket uw unieke pasnummer in. Uw pasnummer staat onder de barcode op uw Cinevillepas. U krijgt na bestelling een e-ticket, welke tot uiterlijk 15 minuten voor aanvang geactiveerd dient te worden bij de kassa van de Uitkijk. Activeren kan vanaf 90 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Let op: Wanneer u met uw Cinevillepas een ticket bestelt, gaan wij ervan uit dat u komt. Zorg er dus voor dat u op tijd uw ticket activeert. Om misbruik te voorkomen worden niet geactiveerde tickets altijd bij Cineville gemeld. Wanneer u de reservering wilt annuleren kan dit via de annuleringslink, die u krijgt bij het bestellen van een ticket, of aan de kassa in de Uitkijk.

Zonder geactiveerd Cineville ticket kan geen toegang verschaft worden tot de zaal.

 

Privacy Statement Filmtheater de Uitkijk

Wij, Filmtheater de Nieuwe Uitkijk (hierna: “De Uitkijk”), gaan zorgvuldig om met privacy en privacygevoelige gegevens binnen de grenzen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de Telecommunicatiewet. Filmtheater de Uitkijk respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en haar klanten en zorgt dat de persoonlijke informatie die wij ontvangen, vertrouwelijk wordt behandeld. In dit Privacy Statement beschrijven wij welke persoonsgegevens wij van u verwerken, hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten in dat kader aan u toekomen.

 

De doeleinden van gegevensverwerking

De Uitkijk verzamelt gegevens van personen die bij De Uitkijk kaarten kopen, van bezoekers van de Uitkijk website en van abonnees van de Uitkijk nieuwsbrief voor de volgende doeleinden:

  • Om de nieuwsbrief van de Uitkijk te kunnen toesturen aan degenen die zich daarvoor schriftelijk hebben aangemeld en daarmee u te kunnen informeren over de programmering en evenementen. Hiervoor verwerken wij uw mailadres. De verwerking gebeurt o.b.v. overeenkomst: de aanmelding.
  • Om u de mogelijkheid te bieden kaarten te kopen voor de filmprogrammering, al dan niet in groepen, en om uw aanschaf te verwerken en u te informeren over het verloop daarvan verwerken wij uw mailadres en voor- en achternaam. Deze verwerking gebeurt o.b.v. de koopovereenkomst.
  • Om u de mogelijkheid te bieden om een reservering te maken met uw Cinevillepas verzamelen wij het pasnummer van Cinevillepashouders. Deze verwerking gebeurt o.b.v. de overeenkomst.
  • Om uitvoering te geven aan reserverings- en aanmeldingsverzoeken, zoals huur van de zaal, verwerken wij uw mailadres, voor- en achternaam en telefoonnummer. Deze verwerking gebeurt o.b.v. de overeenkomst.
  • Voor directe marketing activiteiten van de Uitkijk, in het bijzonder om klanten te kunnen informeren over de programmering van de Uitkijk, verwerken wij uw mailadres. Deze verwerking gebeurt o.b.v. het gerechtvaardigde belang van de Uitkijk om klanten te informeren over de programmering.

 

Bewaren van gegevens

De Uitkijk bewaart gegevens niet langer dan voor de verwerkingsdoeleinden noodzakelijk is. Gegevens van bezoekers die hebben aangegeven nieuwsbrieven en/of direct marketing via e-mail van de Uitkijk te willen ontvangen worden bewaard tot het moment dat zij zich eventueel afmelden.

 

Beveiliging en derden

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Voor verschillende activiteiten maken wij gebruik van externe dienstverleners. Hiervoor blijft Kriterion uiteraard eindverantwoordelijk. Wij gebruiken de e-mail adressen niet voor andere doeleinden en delen deze niet met derden. Voor het versturen van de nieuwsbrieven maken wij gebruik van Mail Chimp, een marketing-tool waarmee wij onze nieuwsbrieven versturen. Bij de verkoop van tickets maken we gebruik van het kaartverkoopsysteem van Jewel Labs. Voor het verwerken van betalingen maken we gebruik van de diensten van MultiSafepay. De gegevens die daar verzameld worden, worden alleen gebruikt om de kaartjes via mail te kunnen versturen en de betaling te kunnen verwerken.

 

Nieuwsbrief

U kunt zich aanmelden voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief. Deze aanmelding kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.

 

Cookies

De Uitkijk maakt geen gebruik van cookies op deze website. Wij zullen voldoen aan alle toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en regelgeving en wij zullen samenwerken met de betreffende autoriteiten.

 

Wijzigingen

We kunnen dit Privacy Statement van tijd tot tijd wijzigen en zullen hier dan een update plaatsen.

 

Uw rechten

U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens en rectificatie of wissing van de persoonsgegevens of beperking van de verwerking. Ook heeft u het recht om tegen de verwerking bezwaar te maken en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Ook heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contact

Neem gerust contact met ons op indien u nog verdere vragen heeft over ons privacybeleid, of wanneer u de rechten zoals hierboven beschreven wil uitoefenen. U kunt daartoe een e-mail sturen naar voorzitter@uitkijk.nl of schriftelijk via onderstaand adres o.v.v. “Verzoek omtrent persoonsgegevens”:

Filmtheater de Uitkijk

Prinsengracht 452

1017KE Amsterdam

 

Versie: 04-07-2019