Voorwaarden

Algemene voorwaarden & privacy policy

Online kaartverkoop
Voor onze online kaartverkoop gelden bepaalde voorwaarden die u hieronder kunt vinden.

 

Privacy

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens zijn enkel voor intern gebruik en zullen nooit met derden worden gedeeld. Het gebruik van uw persoonlijke gegevens is enkel nodig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We gebruiken deze gegevens enkel voor het toezenden van gekochte e-tickets.

 

Betalingswijze

Online kaarten kunnen enkel gekocht worden met iDEAL. Het is ook mogelijk om aan de bar tickets te kopen en te betalen met contant geld, pinpas of creditcard.

 

Bedenktijd, restitutie en annulering

Het retourneren of annuleren van online gekochte tickets is mogelijk tot 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Indien de voorstelling verplaatst of geannuleerd is, heeft u recht op teruggave van het aankoopbedrag.

 

Online kaartverkoop met Cineville

Online kaartverkoop met Cineville is mogelijk. Kies bij de gewenste voorstelling voor het tarief Cineville en vul per gewenst Cinevilleticket uw unieke pasnummer in. Uw pasnummer staat onder de barcode op uw Cinevillepas. U krijgt na bestelling een e-ticket, welke tot uiterlijk 15 minuten voor aanvang geactiveerd dient te worden bij de kassa van de Uitkijk. Activeren kan vanaf 90 minuten voor aanvang van de voorstelling.

 

Let op: Wanneer u met uw Cinevillepas een ticket bestelt, gaan wij ervan uit dat u komt. Zorg er dus voor dat u op tijd uw ticket activeert. Om misbruik te voorkomen worden niet geactiveerde tickets altijd bij Cineville gemeld. Wanneer u de reservering wilt annuleren kan dit via de annuleringslink, die u krijgt bij het bestellen van een ticket, of aan de kassa in de Uitkijk.

 

Zonder geactiveerd Cineville ticket kan geen toegang verschaft worden tot de zaal.