• Prinsengracht

Contact & Informatie

Contact & Informatie

Filmtheater de Uitkijk ligt naast de kruising van de Leidsestraat met de Prinsengracht, vlakbij het Leidseplein.
Tram 1, 2 en 5 brengen u voor de deur van het filmtheater; u moet dan uitstappen bij de halte ‘Prinsengracht’.

 

Toegangsprijzen

  • Regulier tarief                                              € 11,-
  • Stadspas, CJP, studenten, vrienden        € 9,-
  • Cineville-pashouders:                                 Gratis

Plaatsen bij De Uitkijk zijn niet geplaceerd. U kunt dus zelf kiezen of u in de zaal of op het balkon gaat zitten.

 

Openingstijden

De Uitkijk is vanaf een half uur voor de eerste voorstelling geopend tot een kwartier na aanvang van de laatste voorstelling.

 

Online tickets kopen

U kunt bij ons geen kaarten reserveren, maar enkel kopen via onze site of bij ons aan de kassa. U kunt met iDEAL betalen online. Cineville kaarten kunnen gereserveerd worden. Gereserveerde Cinevillekaarten kunnen tot een kwartier voor aanvang van de film opgehaald worden.

 

Champagne-arrangement

Naast de reguliere cadeaubonnen ter waarde van een of twee bioscoopkaartjes, is er bij de Uitkijk een champagne-arrangement beschikbaar. Dit arrangement is perfect als cadeau of om uzelf te verwennen. U krijgt twee romantische plaatsen op ons balkon, twee flesjes prosecco en een keuze uit bonbons van chocolaterie Leonidas of zoute hapjes van patisserie Holtkamp. De kosten voor dit arrangement zijn € 36,00. Het arrangement is tevens te verkrijgen middels een cadeaubon. U kunt dit arrangement telefonisch reserveren of bij de kassa in De Uitkijk afhalen.

 

Toegankelijkheid

Wanneer u het pand betreedt, moet u over een kleine trap heen. De Uitkijk beschikt over een drempelhulp, die onze collega’s graag voor u neerzetten. Omdat het gangpad in de filmzaal in breedte afloopt, is deze vanaf de 2e rij stoelen met een rolstoel helaas niet toegankelijk (minder dan 80 centimeter breed). De Uitkijk beschikt niet over invalidewc’s of een lift.

Bij oude Engelstalige films mist soms ondertiteling, en bij oude buitenlandse films kan het zijn dat er alleen Engelstalige ondertiteling is. Als u informatie zoekt over de ondertiteling van een specifieke film, kunt u hiervoor de filmposts op de pagina ‘Films’ raadplegen.

 

Overig

KvK: 34276260

Btw-nr: NL818136200B01

E: info@uitkijk.nl

T: 020 223 2416 (De Uitkijk is 30 minuten voor aanvang van de eerste film telefonisch bereikbaar. Zijn we nog niet open? Stuur ons dan een mailtje of berichtje op Facebook!)

A: Prinsengracht 452 | 1017 KE | Amsterdam

 

Organisatie

Voorzitter: F. Woudstra Hablé

Secretaris: Y. Sint Nicolaas

Penningmeester: T. Grindei

Algemeen Bestuurslid: L. de Vries

Hoofdprogrammeur: J. Knijn

Ondersteunend programmeur: L. de Vries