Zomergasten: Sandra Phlippen

Zomergasten: Sandra Phlippen

  • Cast: Janine Abbring, Sandra Phlippen
  • Speeltijd: 180 min.

Bekijk van zondag 24 juli tot en met 28 augustus alle zes afleveringen van Zomergasten, gepresenteerd door presentator, tekstschrijver en programmamaker Janine Abbring, live op het grote doek in hartje Amsterdam. Zomergasten is een drie uur durend live interview-programma waarin bekende gasten uit cultuur, wetenschap en bedrijfsleven worden uitgenodigd om hun favoriete televisieavond samen te stellen aan de hand van tv- en filmfragmenten. Beleef het ultieme Zomergasten-gevoel: onderuitgezakt in het pluche krijg je een koel glas prosecco en twee verschillende huisgemaakte hapjes.

Regulier: 11,- | Cineville: geldig
vrijwillige bijdrage voor prosecco & hapjes

 

Econoom en socioloog Sandra Phlippen (Kerkrade, 1978) is op 31 juli de tweede gast in VPRO Zomergasten. Janine Abbring interviewt Phlippen over haar ideale televisieavond.

Sandra Phlippen, hoofdeconoom bij ABN Amro, geldt als een van de invloedrijkste Nederlandse economen van dit moment. Phlippen heeft een gastaanstelling aan de Erasmus School of Economics en promoveerde in de economie aan het Tinbergen Instituut.Eerder werkte ze als hoofdredacteur van economisch vakblad ESB en als chef economie en columnist bij het Algemeen Dagblad. Ze duidt regelmatig de maatschappelijke en economische gevolgen van onder andere de pandemie, de oorlog in Europa en de energiecrisis, op televisie en in de krant.
FILMLADDER

Maandag 15 augustus 2022

Dinsdag 16 augustus 2022

Woensdag 17 augustus 2022

Donderdag 18 augustus 2022

Zondag 21 augustus 2022

Dinsdag 23 augustus 2022

Zondag 28 augustus 2022

Nieuwsbrief

Fan van de Uitkijk? Zeg het voort!