• Zaal huren?

Zaalverhuur

De Uitkijk is het oudste filmtheater van Nederland, opgezet door de Filmliga in 1929 en al sinds haar ontstaan gelegen aan de Amsterdamse Prinsengracht in hartje centrum. Het unieke theater is in 2007 geheel in stijl gerenoveerd, waardoor u zich volledig in de jaren ’20 van de Franse cinema waant. Onze filmzaal en foyer zijn te huur; of het nu een bedrijfsuitje, een feestje met vrienden, screening of een persvoorstelling betreft. De zaal is vanwege haar podium ook zeer geschikt voor presentaties, debatten, symposia en workshops. Wij hebben in de gezellige foyer een bar waar u kan genieten van een drankje.

De zaal

De Uitkijk beschikt over een zaal waarin maximaal 85 personen kunnen plaatsnemen. Hiervan zijn 23 plaatsen op ons balkon. Onze zaal voorzien van uitgebreide mogelijkheden om uw zaalhuur vlekkeloos te laten verlopen. Wat techniek betreft beschikken wij over een nieuwe digitale Sony Projector die 4K projecteert. Het is mogelijk om hier uw laptop op aan te sluiten of een DVD / Blu-Ray op af te spelen. Daarnaast kunt u ook uw DCP afspelen, indien gewenst. Tot slot hebben we nog een 35 mm projector staan die wij nog regelmatig gebruiken.

De bar

Wij beschikken over een bar met alcoholische en non-alcoholische dranken. De financien kunnen op verschillende manieren worden geregeld; direct afgerekend, via consumptiebonnen of op rekening.


  de Uitkijk - Zaal huren

  Voornaam*

  Achternaam*

  Mailadres*

  Onderwerp

  Gewenste datum*

  Gewenste begintijd*

  Gewenste eindtijd*

  Evenement omschrijving

  Opmerkingen en/of vragen

  Trouwen

  Ook is het mogelijk om te trouwen in De Uitkijk. Het filmtheater vormt een uitzondering op haar omgeving. In tegenstelling tot het vluchtige, drukke en tijdelijke waaraan het centrum van Amsterdam blootgesteld wordt, staat het historische pand al meer dan een eeuw symbool voor verbintenis. De Uitkijk is een plek waar mensen samenkomen en naartoe terugkeren. Dit, in combinatie met de jaren ´20 stijl en de intieme sfeer die de bioscoop te danken heeft aan haar kleine omvang, maken De Uitkijk tot een perfecte trouw-locatie. Waar anders zou u zich willen verbinden tot in de eeuwigheid?